donderdag 8 augustus 2013

Vakantie!!!

Het is school vakantie en dat heb ook ik gemerkt, want zodra mijn lieve kleine meid thuis is komt er weinig van knutselen, naaien etc. En natuurlijk geniet ik er met volle teugen van als ze thuis is maar af en toe zou het toch ook wel leuk zijn om wat te maken. Het is ook wel gelukt om hier en daar een gaatje te vinden om iets te maken en dat wil ik jullie niet onthouden. Maar goed volgende week begint de school weer en dan heb ik weer alle tijd om leuke dingen te maken.
 
Natuurlijk zijn we zelf ook nog op vakantie geweest en wel naar vrienden van ons die in het prachtige bretagne een surfhouse runnen. Een heerlijke bed en breakfast in relaxte sferen.
voor meer info klik hier voor de website en hier voor de facebookpagina.
 
Deze kussentjes heb ik gemaakt voor de hosts van ons vakantieverblijf. Ze had er naar gevraagd en het is er eigenlijk nooit van gekomen, en nu we er toch naar toe gingen kon ik het niet laten om ze maken en mee te nemen als verassing. En ik kan je vertellen dat ze er erg blij mee waren. Ze passen dan ook helemaal in de stijl van een surfhouse.
 
 
 
It's summer holiday and I've noticed that since my precious little girl is at home all the time, time to do arts & crafts and time for sewing etc. is scarce. And of course I enjoy it to the fullest as she is at home, but occasionally it would be nice to make something. I did find some time here and there to make something so I want to show it. Next week school will start again and then I'll have plenty of time to make stuff.

Of course, we ourselves went on vacation and stayed with friends of ours who run a surf house in the beautiful brittany. A lovely bed and breakfast in a relaxed atmosphere.
For more info click here for the website and here for the facebook page.

These pillows I made for the hosts of our holiday. She had asked for them and it's actually never happened, and now we were going to go there anyway, I could not resist to make them and take them as a surprise. And I can tell you that they were very happy. They were perfect for the style of a surf house.
 

1 opmerking: