zondag 10 augustus 2014

Steigerhout

Voor de verjaardag van mijn schoonvader, wilde mijn schoonzusjes zo'n tekstbord gaan kopen met de tekst Bij Opa & Oma....
Maar ik zag er weinig in om 35 euro uit te geven als ik dat makkelijk zelf kan maken (wat ik persoonlijk ook leuker vind om te geven maar dat terzijde)
De man van 1 van mijn schoonzusjes had nog wat steigerhout over van zijn eigengemaakte tuintafel.
Hij vroeg wat ik nodig had en heeft alles netjes op maat gezaagd en afgeleverd.
En omdat hij nog wat restjes extra had, heb ik ook nog 10 stukjes steigerhout gekregen van 20x20.
Het bord bij Opa en Oma... is gemaakt van 4 planken van 12 x 50 cm in totaal dus 48 x 50 cm.
Al het hout even onder de schuurmachine gehad om de grove stukje te verwijderen en vervolgens met mijn trouwe Silhouette Cameo een aantal mooie sjablonen gemaakt en vervolgens met een mooie grijze verf geschilderd.4 opmerkingen:

 1. Beste San,

  Bij het Googlen naar passende kinderkamer decoraties voor mijn tweeling kwam ik op je blog terecht. Het steigerhouten bord met de VW bus is precies wat ik zocht! Verkoop je deze ook en zo ja, wat is de prijs?

  mvg. Ramona

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hallo Ramona,

   Ik heb ze tot nu toe alleen gemaakt om zelf cadeau te geven maar ik heb deze toevallig nog omdat mijn keuze op het laatste moment op een andere gevallen is. Als je me even een berichtje stuurt op creativebysan@gmail.com dan kan ik even het een en ander met je kortsluiten.

   Groetjes Sandra

   Verwijderen
 2. Zou je dit ook op meubel delen kunnen doen? Wel heel gaaf om zo een eigen meubelstuk te designen.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hallo Leonoor,

  Dit is zeker ook mogelijk op meubel delen. Het ligt een beetje aan de ondergrond hoe 'strak' dat het wordt maar het is zeker mogelijk.

  Groetjes San

  BeantwoordenVerwijderen